Participatiebijeenkomst over
toekomst ENCI-gebied

Benieuwd welke plannen er gerealiseerd zouden kunnen worden op de locatie van de voormalige cementfabriek in Maastricht? Tijdens de Participatiebijeenkomst op donderdagavond 10 november 2022 geeft Mecanoo Architecten in samenwerking met Rademacher de Vries Architecten een toelichting op de eerste ambities voor het ENCI-gebied. Ook Francine Houben (Founding Partner/Creative Director Mecanoo) is op 10 november aanwezig.

Over de ambities vindt afstemming plaats met Provincie Limburg, Gemeente Maastricht, Natuurmonumenten, bewonersgroep Sint Pieter Adembenemend (SPA) en Stichting OntwikkelingsMaatschappij ENCI-gebied (SOME). Ook horen we graag ideeën van geïnteresseerden en bewoners voor deze plek.

Onderdeel van de Participatiebijeenkomst zijn digitale vragen via Mentimeter.com. Om hieraan deel te kunnen nemen heeft u uw smartphone of tablet nodig.

Limburg Real Estate (LRE), eigenaar van het ENCI-gebied, nodigt u uit voor de Participatiebijeenkomst op 10 november (20.00 – 22.00 uur) in het ENCI-kantoorgebouw (Lage Kanaaldijk 115, Maastricht). U bent welkom vanaf 19.30 uur. Aanmelden verplicht via dit formulier.

Helaas, er zijn geen plaatsen meer vrij.
Als u ons een mailtje stuurt, nemen wij contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Team Limburg Real Estate